Перекрито рух для вантажних автомобілів на дорозі Рава-Руська-Гайок: ремонт мосту

13:18 14 квітня 2023 р.

Фото до новини

На ділянці також проведуть заходи з організації дорожнього руху: влаштують бар'єрне огородження та встановлять дорожні знаки.

Про це інформує пресслужба ЛОВА, пише Dailylviv.com.

Напередодні мостовики розпочали ремонтні роботи на мосту через річку Желдець в селі Реклинець на автомобільній дорозі Рава-Руська -Гайок.

Нагадаємо, що впродовж 2020-2021 років відремонтували по всій протяжності дорожнє покриття автомобільної дороги Рава-Руська - Гайок, яка має важливе логістичне значення, адже з'єднує три автодороги державного значення: М-09 Тернопіль-Львів-Рава-Руська, Р-15 Ковель-Володимир-Волинський-Червоноград-Жовква та Н-17 Львів-Радехів-Луцьк

Цьогоріч планують капітально відремонтувати мостовий перехід в с. Реклинець. Довжина моста становить 32,1 м., ширина проїзної частини - 7 м.

На споруді також проведуть заходи з організації дорожнього руху: влаштують бар'єрне огородження та встановлять дорожні знаки.

До уваги водіїв! У зв'язку з ремонтом цього мостового переходу, тимчасово перекрито рух для вантажних автомобілів на ділянці дороги О140601 Рава-Руська-Гайок км 44+962 в селі Реклинець. Про відновлення руху повідомлять додатково. При плануванні маршрутів зважайте на тимчасові обмеження. 

У Трускавецькій громаді відремонтують дві дороги: хто дасть гроші

У Львові за ремонт дворика райадміністрація переплатила 300 тис грн

Поблизу автовокзалу Північний на ремонт до кінця року перекриють ділянку бічної дороги

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів