На Львівщині ремонтують автодорогу Н-17

14:36 4 квітня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

На трасі Львів-Радехів-Луцьк вже використано понад шість тисяч тонн щебенево-мастикового асфальтобетону.

Директор Служби автомобільних доріг у Львівській області Руслан Кандибор повідомив сьогодні, 4 квітня:

«Дорожники продовжують роботи з влаштування щебенево-мастикового асфальтобетону на автомобільній дорозі Н-17 Львів-Радехів-Луцьк на виїзді з Радехова в напрямку межі Львівської області. Станом на 4 квітня влаштовано майже 8000 метрів верхнього шару асфальтобетону лівої та правої смуг руху.

Для цього використано понад шість тисяч тонн щебенево-мастикового асфальтобетону. Зараз рух транспорту на ділянці проведення робіт здійснюється у реверсному режимі. Служба автомобільних доріг у Львівській області приносить вибачення водіям за тимчасові незручності».

Про це повідомили сьогодні, 4 квітня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації, де також нагадали: «29 березня дорожники розпочали роботи з влаштування верхнього шару щебенево-мастикового асфальтобетону на автомобільній дорозі Н-17 Львів-Радехів-Луцьк на підході до Радехова. Їх виконує підрядна організація ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл». Ремонт автомобільної дороги Н-17 Львів-Радехів-Луцьк розпочали в червні 2015 року».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів