Поточний ремонт дорожнього покриття у Львові виконали на 79%

11:45 26 липня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Львівська міськрада спрямувала районним адміністраціям на поточний ремонт дорожнього покриття 166 мільйонів гривень.

Про це повідомили в п’ятницю, 26 липня, в прес-службі Львівської міськради. Заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк розповіла: «Вже освоєно 131 мільйон гривень – 79%. Зокрема станом на сьогодні масштабні роботи з поточного ремонту доріг тривають на проспекті Чорновола й вулиці Науковій. Об’єкти ремонтують за технологіями, які у Львові ще не застосовувалися».

«Щодо капітального ремонту дорожнього покриття, які проводять районні адміністрації, то на капітальний ремонт хідників, громадських просторів, і доріг на адміністрації спрямували на початку року 177 мільйонів гривень. На сьогодні вже освоєно 75 мільйонів гривень – 42%», – поінформувала також Ірина Маруняк.

«Усі роботи як з поточного так і капітального ремонту, які виконані, є заактовані і кошти проплачені. Однак є роботи, які вже виконані, та ще не заактовані, тому названі цифри можуть бути більшими. З наступного тижня заплановано розпочати капітальний ремонт вулиці Миколайчука –до Голосківського цвинтаря, а з 5 серпня розпочнеться ремонт  вулиці Городоцької, 166», – повідомила також заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів