Дорожники використали у Львові 936 тонн гарячого асфальту

11:28 28 лютого 2019 р.

Фото до новини

У міськраді підрахували, що за півтора місяці у Львові ліквідовано ямковість на дорогах площею 8873,5 м².

Про це повідомили в четвер, 28 лютого, в прес-службі Львівської міськради. Директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Ірина Маруняк розповіла: «Роботи з ліквідації гостро аварійних ям розпочали з 11 січня. Працювали у трьох напрямках, в залежності від температури зовнішнього повітря. Ліквідовували аварійні ями з допомогою холодного асфальту, адже його можна застосовувати при мінусовій температурі, й за допомогою чеської машини з інфрачервоним нагрівом, використовували для ліквідації ям гарячий асфальт».

«За півтора місці вдалося ліквідувати ямковість на дорогах площею 8873,5 м2. Для робіт використано 936 тонн гарячого асфальту та 146,8 тонн холодного асфальту. Найбільший об’єм робіт вдалося виконати у Залізничному, Сихівському і Франківському районах. Роботи з ліквідації аварійної ямковості продовжуються», – зазначила  Ірина Маруняк

«Упродовж цього тижня роботи з ліквідації аварійних ям проводилися на вулиці Кубійовича, Кубанській, Стрийській, Зарицьких, Болгарській, Володимира Великого, Науковій, Опільського, Городоцькій, Кондукторській, Кульпарківській, Поліщука, Героїв УПА, Сяйво, Кузневича, Виговського, Ряшівській, Патона, Варшавській, Липинського, Тракт Глинянський, Луганській, Навроцького, Пасічній, Зеленій», – поінформували також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів