У США не виключають ситуацію, коли доведеться відправити війська в Україну для протистояння Путіну

12:10 6 липня 2023 р.

Фото до новини

Колишній віцепрезидент США припустився такого сценарію у разі поразки України у війні з Росією.

Колишній віцепрезидент США Майк Пенс припустив, що США можуть опинитись у ситуації, коли їм доведеться відправити війська для протистояння силам Путіна, якщо Україна програє війну з Росією. Про це повідомляє Euronews, пише Dailylviv.com.

Пенс заявив про це, виступаючи в радіопередачі «Шоу Х'ю Х'юїтта», де він сказав, що «те, що відбувається в Україні, прямо зараз – це не просто війна, це зло».

Потенційний кандидат у президенти від Республіканської партії Пенс минулого тижня несподівано приїхав до України, де зустрівся з президентом Володимиром Зеленським і оглянув місця, що постраждали від російських атак.

«Я виїхав звідти, як ніколи переконаний у тому, що в наших національних інтересах надати українським військовим підтримку, яка їм потрібна для боротьби та відображення російського вторгнення, – сказав Пенс.

"Я не сумніваюся, що якщо Путін займе Україну, то пройде не так багато часу, перш ніж російські військові перетнуть кордон, і нам доведеться відправити наших чоловіків і жінок боротися проти них", - продовжив він.

«Тому, якщо ви готові боротися з ворогами США на вашій землі, ми надамо вам засоби для боротьби з ними, щоб нашим чоловікам і жінкам у формі не довелося боротися з ними, – заявив Пенс. – І я виступатиму за це під час нинішньої кампанії по всій країні».

Ще більше ППО: США оголосили про новий пакет допомоги Україні на $325 мільйонів

США нададуть Україні боєприпаси зі збідненим ураном - WSJ

Допомогу США Україні контролюватимуть американські інспектори і компанія Deloitte

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів