Смертельна аварія біля Бродів: загинули і травмовані жінки і діти (доповнюється, відео)

22:40 15 вересня 2022 р.

Фото до новини

Біля населеного пункту Броди на автодорозі Київ - Чоп можливе ускладнення у русі через смертельну ДТП.


Про це інформує патрульна поліція Львівщини, пише Dailylviv.com.

Патрульні регулюють рух.

"На цей момент відомо про трьох загиблих жінок та дитину. До медичного закладу шпиталізували ще двох жінок і двох дітей",- йдеться в повідомленні, яке з'явилося о 22.27 год.

Як повідомляє керівник ГО «Варта-1» Ігор Зінкевич, сьогодні ввечері, 15 вересня, близько 21:30 на трасі «Київ-Чоп» у місті Броди Львівської області відбулася смертельна дорожньо-транспортна пригода.

Зі слів очевидців, водійка автомобіля «Volkswagen Caddy» прямувала з міста Броди у напрямку міста Тернопіль і не надала перевагу в русі колоні військової техніки. Унаслідок такого маневру, авто зіткнулося з військовою технікою.

Як згодом уточнили в поліції Львівщини, дорожньо-транспортна пригода сталася 15 вересня близько 20.00 на автодорозі «Київ – Чоп» у місті Броди.

Унаслідок зіткнення двох транспортних засобів четверо пасажирів автомобіля «Фольксваген», серед яких 7-річний хлопчик, загинули на місці події.

Крім того, водійка та ще троє пасажирів, серед яких двоє дітей віком 4 і 6 років, отримали тілесні ушкодження та були доставлені до лікарні.

Водій військового автомобіля не постраждав.

На місці події працюють слідчі поліції Львівщини, та співробітники відділу поліції №1 Золочівського районного відділу поліції, які разом із працівниками ДБР встановлювати механізм та обставини автопригоди.

На автодорозі Київ-Чоп загинув 27-річний водій

На 666 км автодороги Київ-Чоп частково перекрили рух

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів