Вантажівка розбила ВАЗ на автодорозі Київ-Чоп

11:34 25 грудня 2021 р.

Фото до новини

Дорожньо-транспортна пригода сталася 24 грудня, близько 7.50, на автодорозі «Київ-Чоп» поблизу міста Буськ Золочівського району.

Водій вантажного автомобіля «Івеко Страліс» з напівпричепом, 54-річний мешканець Закарпатської області, виконуючи поворот ліворуч в напрямку міста Берестечка, не надав перевагу в русі зустрічному автомобілю «ВАЗ- 21150» під керуванням 29-річного жителя Золочівського району, внаслідок чого відбулося зіткнення транспортних засобів. Про це повідомив відділ комунікації поліції у Львівській області, пише Dailylviv.com.

Унаслідок ДТП водій та три пасажири «ВАЗу» - 45-річна жінка та чоловіки віком 27 і 39 років, усі мешканці Золочівського району – отримали тілесні ушкодження. З травмами різної важкості усіх госпіталізовано до медзакладів

За фактом слідчі відділення поліції №2 Золочівського районного відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Правоохоронці встановлюють всі обставини події. 

Поблизу Львова у ДТП постраждали дорослі і діти (фото, відео)

У Львівському районі автівка збила насмерть жінку на тротуарі

Маршрутка Дрогобич-Львів розчавила пішохода заднім ходом

Виїхав на зустрічну смугу і загинув від лобового зіткнення: ДТП на Львівщині

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів