Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом обвалу мосту на Львівщині

15:50 5 травня 2021 р.

Фото до новини

Автомобільний міст на автодорозі Н-17 сполученням «Львів-Радехів-Луцьк» у селі Гайок Львівського району обвалився 3 травня близько 19.30.

На місці події працювали групи реагування патрульної поліції відділення поліції №1, слідчо-оперативна група відділу поліції №5 Львівського районного управління поліції, а також співробітники інших служб поліції Львівщини та Управління патрульної поліції.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області, пише Dailylviv.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.367 (Службова недбалість) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - штраф від двох тисяч до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Проводиться досудове розслідування.

Правоохоронці нагадують - автодорога Н-17 на цій ділянці не проїзна. Організовано об'їзд за схемою (напрямок зі Львова): доїжджаєте до міста Кам'янка-Бузька, там повертаєте наліво і далі їдьте автодорогою Т-14-25 до міста Жовква. Потім дорогою Р-15 до міста Червоноград, потім дорогою Т-14-10 до міста Радехів. Далі - за звичним маршрутом. У зворотному напрямку діє та ж схема об’їзду. Великогабаритні транспортні засоби скеровуються на автодорогу М-06 Київ-Чоп.

Обвал мосту: як курсують автобуси з Луцька до Львова

Упродовж трьох місяців позачергово обстежать усі мости на Львівщині з ознаками аварійності

На Львівщині розпочато демонтаж зруйнованого моста через Західний Буг

На місці зруйнованого мосту через Західний Буг обіцяють проїзд за допомогою тимчасових конструкцій

Тимчасові схеми об'їзду для різних видів транспорту на дорозі Львів-Луцьк, де упав

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів