Упродовж трьох місяців позачергово обстежать усі мости на Львівщині з ознаками аварійності

11:40 5 травня 2021 р.

Фото до новини

Сьогодні, під час чергового засідання, комісія ТЕБ і НС класифікувала обвал моста на автомобільній дорозі “Львів – Луцьк” як надзвичайну ситуацію об’єктового рівня.

Про це інформує пресслужба ЛОДА, пише Dailylviv.

“До комісії надійшли звернення Служби автомобільних доріг у Львівській області та Кам’янка-Бузької громади щодо погіршення життєзабезпечення людей через припинення руху автомобільного транспорту внаслідок руйнування моста у селі Гайок. Розглянувши їх, приймаємо рішення, ситуацію, яка виникла 3 травня, визначити як надзвичайну об’єктового рівня, яка в подальшому за набутими критеріями може визначатися надзвичайною ситуацією місцевого чи регіонального рівня”, - зазначив перший заступник голови Львівської ОДА Андрій Годик.

Під час комісії він надав доручення представникам департаменту дорожнього господарства спільно з Службою автомобільних доріг упродовж трьох місяців позачергово обстежити усі мости, які мають ознаки аварійності.

Окрім того, сьогодні Служба автомобільних доріг у Львівській області має надати Патрульній поліції на затвердження кінцеву схему об'їзду аварійної ділянки.

Для великогабаритного транспорту - дорога Радехів - Червоноград - Великі Мости - Гайок, а також Радехів - Лопатин - Буськ - Львів.

Для легкових автомобілів, "швидких", маршрутних транспортних засобів, шкільних автобусів - напрямок Долини - Сілець - Старий Добротвір - Гайок.

Також Андрій Годик доручив Службі автомобільних доріг  приступити до початку аварійно-відновлювальних робіт на мостовому переході, а також встановити дорожні знаки об’їзду ділянки, де трапився обвал відповідно до затвердженої схеми.

Працівникам Патрульної поліції спільно з Нацполіцією доручили забезпечити цілодобове чергування на під’їзді до зруйнованого моста.

Тимчасові схеми об'їзду для різних видів транспорту на дорозі Львів-Луцьк, де упав міст

Упав міст на дорозі Львів-Луцьк: Служба автодоріг оприлюднила схему об'їзду

На Львівщині обвалився міст поблизу Кам'янка-Бузької (відео)

На Львівщині розпочато демонтаж зруйнованого моста через Західний Буг

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів