Садовий повідомив, скільки львів'ян воює на передовій

13:06 26 листопада 2023 р.

Фото до новини

Для допомоги військовим Львів на наступний рік закумулює до 1 мільярда гривень.

Про це у щотижневому відеозверненні повідомив міський голова Львова Андрій Садовий, пише DailyLviv.com.

«Час до часу у мене питають: чого там щось недоробили, а ви таке обіцяли,… Ще раз пояснюю: поки триває війна, жодних серйозних робіт за бюджетні кошти ми робити не будемо. Наш пріоритет зараз – військові, реабілітація і все, щоб допомагає перемогти в цій війні.

Зараз формуємо бюджет на 2024 рік. Не зважаючи на те, що ми ПДФО віддали державі, і вона за ці кошти може почати виробництво українського озброєння, і навіть маючи невеликі можливості, ми все одно до 1 мільярда гривень на наступний рік закумулюємо для допомоги нашим військовим. Це важливо, бо сьогодні 30 тисяч львів’ян боронять нас на передовій.

Як ви знаєте, у Львові лікується багато хлопців і дівчат з цілої України, зокрема і діти. Декілька місяців тому ми почали збір коштів на дитячу реабілітацію UNBROKEN KIDS. Було потрібно 35 млн грн. Думали, що ця сума непіднімна, але львів’яни перераховували одноденну зарплату, міжнародні організації долучились і ми зібрати ці кошти! Дякуємо всім", - наголосив Садовий.

У щотижневому відеозверненні міський голова Львова Андрій Садовий також повідомив, що Львів покриє видатки на проживання рідним пацієнтів, які перебувають у лікарнях міста.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів