Ромчик Олексів, який дивом вижив після ракетного удару по Вінниці, зараз змагається у бальних танцях

15:19 8 листопада 2023 р.

Фото до новини

Під час ракетного удару по Вінниці 14 липня 2022 року Ромчик втратив маму, а сам отримав важкі опіки – 45% поверхні тіла. Львівські лікарі не були певні, що хлопчик доживе до транспортування за кордон. Але він впорався.

Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com 

8-річний Ромчик Олексів, після лікування, тривалістю понад рік, вже бере участь у змаганнях. Хлопчик постійно займається із фізичним терапевтом у Центрі дитячої реабілітації UNBROKEN KIDS та докладає чимало зусиль, аби розпрацювати уражені опіками ручки.

Читайте також: У Німеччині будуть рятувати 7-річного львів'янина, який потрапив під ракетний удар у Вінниці

Вже на лікуванні у Німеччині, коли загроза життю минула, тато маленького пацієнта не знав, чи його син колись ходитиме. І ось за понад рік після трагедії, Ромчик повернувся до України та бере участь у змаганнях з бальних танців.

У Львові хлопчик знову ходить до школи і на секції. А його реабілітація продовжується там, де минулого літа виборювали його життя, – у дитячій лікарні святого Миколая, на базі якої діє Центр дитячої реабілітації UNBROKEN KIDS. Хлопчик мріє повернутися до гри на баяні і зіграти концерт для своїх лікарів.

Нагадаємо, у вересні, після року лікування у Німеччині, 8-річний Ромчик Олексів повернувся в Україну.



Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів