Рашисти знову атакували Київ: вибухи і збиття безпілотника (відео)

20:56 4 травня 2023 р.

Збиття безпілотника у небі над Києвом.

Збиття безпілотника у небі над Києвом.

У небі над центром столиці ППО збила БПЛА.

Про наслідки вечірньої повітряної тривоги 4 травня у Києві повідомили керівники столичної влади, пише Dailylviv.com.

«Під час останньої повітряної тривоги над Києвом був зафіксований безпілотний літальний апарат. Силами і засобами протиповітряної оборони об’єкт був збитий. Інформація щодо потерпілих чи руйнувань житлового фонду або інфраструктури відсутня. Інформація уточнюється», - повідомив Сергій Попко, начальник КМВА.

А міський голова Віталій Кличко повідомив про вибухи і пожежу в Солом’янському районі столиці. 

"Ймовірне потрапляння уламків БПЛА. Всі служби прямують на місце. Деталі згодом, - написав Віталій Кличко. - У Соломʼянського районі рятувальники локалізують пожежу в чотириповерховій будівлі. Площа загоряння - 50 м кв. За допомогою до медиків ніхто наразі не звертався".

Згодом з'явилося ще три повідомлення від Віталія Кличка.

Перше. Загоряння на невеликій площі  території в Печерському районі. Внаслідок падіння уламків БПЛА. Будівлі неушкоджені. Потерпілих немає.

Друге. Пожежу в 4-поверховій будівлі Соломʼянському районі столиці, яка виникла внаслідок російської атаки, локалізували. Зруйновані конструкції будівлі на площі 150 м кв. Інформація щодо потерпілих уточнюється.

Третє. У Соломʼянському районі рятувальники ліквідували загоряння на першому поверсі 4 поверхової будівлі ТЦ, що сталося на площі 50 м.кв. Внаслідок ураження уламків літального апарату вибуховою хвилею зруйновані декоративні зовнішні елементи будівлі та скло на площі до 150 м.кв. Несучі конструкції не пошкоджені.  Потерпілих не виявили.

За податки львів'ян: три дрони зі Львова вартістю 4 млн грн поїхали на фронт

У небі над Києвом збили Байрактар, що втратив керування

США дали Україні 98% того, що просила для контрнаступу, - Кірбі

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів