Порушникам правил в'їзду в пішохідну зону Львова блокуватимуть перепустки

10:22 28 вересня 2021 р.

Фото до новини

Внесено зміни у Положення про порядок в’їзду транспортних засобів у пішохідну зону центральної частини Львова, обмежену пр. Свободи, пл. Торговою, пл. Данила Галицького, вул. Підвальною, вул. Валовою, пл. А. Міцкевича.

Як пояснив заступник начальника управління безпеки міста Юрій Дякович, за перше порушення правил в’їзду у пішохідну зону водіям залишатимуть попередження. Якщо ж порушення зафіксують вдруге, то водію можуть виписати штраф і розглядатимуть питання щодо блокування дії перепустки терміном на 30 днів.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

«У разі стоянки, зупинки у пішохідній зоні на площі Ринок або іншого повторного порушення дія перепустки буде призупинена. Відповідне рішення прийматиме ЛКП «Ратуша-сервіс». Попереджати водіїв про блокування їхніх карток ми не будемо. Вони це зрозуміють, коли при в’їзді у пішохідну зону болард перед їхньою автівкою не опуститься», - зазначив Юрій Дякович.

За його словами, найбільше порушень у пішохідній зону фіксують серед водіїв транспортних засобів, які обслуговують підприємства та заклади, які працюють на території пішохідної зони. «В основному порушення полягають в тому, що водії цих авто залишають пішохідну зону після 10.00 год.», - уточнив Юрій Дякович.

Інспектори з паркування управління безпеки міста в середньому за один день фіксують 4-5 порушень щодо в’їзду у пішохідну зону центральної частини міста, а в місяць виносять близько 10 постанов про накладення штрафу.

Попередження про порушення правил в’їзду у пішохідну зону водіям залишатимуть вже наприкінці цього тижня.

Поновлення дії призупиненої перепустки може розглядати робоча група для вирішення питань, пов’язаних з в’їздом транспортних засобів у пішохідну зону центральної частини Львова, на підставі звернення особи, поданого через ЦНАП на ім’я керівника робочої групи.

Паркувальний булінг у Львові: як захиститися і хто за це заплатить

Ще на шести вулицях Львова треба платити за паркування автівок

Влада Львова пропонує збільшити чисельність інспекторів з паркування

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів