Понад чотири доби: на кордоні з Польщею стоять тисячі вантажівок

17:35 20 червня 2022 р.

Фото до новини

Понад чотири доби чекають водії на в’їзд до Польщі на пункті перетину українсько-польського кордону у Дорогуську, що у Люблінському воєводстві. У черзі - близько 2400 вантажівок. Складна ситуація також склалася у Гребенному, де на в’їзд з України час очікування складає близько 40 годин.

Про це інформує Польське радіо, пише Dailylviv.com.

У чергах переважно стоять вантажівки зі збіжжям та продуктами харчування. Товар підлягає детальному прикордонному контролю, - каже комісар Мажена Сємєнюк з Палати податкової адміністрації в Любліні.

«Тут слід розуміти, що у напрямку до Польщі всі товари, які ввозяться, повинні бути детально перевірені. І це не лише митний контроль, але також контроль, який проводять інші служби, в залежності від того, який це товар. Це може бути ветеринарна служба, санітарна та торгівельна. У великих кількостях привозиться збіжжя, м’ясо, рослинні продукти, тому всі ці товари повинні пройти контроль відповідних служб».

З польського боку пунктів перетину Дорогуськ і Гребенне водії чекають на контроль від 4 до 6 годин. На польсько-білоруському пункті перетину кордону у Корощині на виїзд з Польщі слід чекати близько 12 годин. Контроль легкових автомобілів на прикордонних переходах у Люблінському воєводстві проходить без особливих труднощів.

Удвічі більше вантажівок: на ПП Краківець-Корчова збільшують пропускну спроможність

Збільшено кількість смуг з 4-х до 10-ти: відкрито рух в оновленому пункті пропуску Краківець - Корчова

Автобуси через ПП Краківець-Корчова не пропускатимуть на виїзд з України

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів