Почесний амбасадор Львова обурений антисервісом у міжнародному аеропорті ім. Д. Галицького

13:56 28 березня 2021 р.

Фото до новини

У міжнародному аеропорті ім. Данила Галицького у Львові пасажири змушені під дощем і снігом, пішки, з валізами в руках, долати десятки метрів, аби дістатися вхідних дверей європейського аеровокзалу.

Про такий сервіс у Фейсбуці написав Почесний амбасадор Львова 2015-2017 років, президент Національної спілки стоматологів України Мирон Угрин, пише Dailylviv.

"Чи йдемо ми в Європу? Чи будуть у нас людино спрямовані правила? Так, ми маємо європейський аеропорт, чим дуже гордимося! Але! Сьогодні проводжали нашу колегу в Італію! Легкий дощ! Дорога з розлогим дахом для висадки пасажирів з багажем традиційно закрита: мабуть, для офіційних делегацій тільки відкривають! Висадив колегу з багажем під дощем на паралельній вулиці, за що отримав усне зауваження - за 2 хв., з поясненням, що потрібно заїхати на платну стоянку, пройти під дощем 50 м!!!!

Менш, ніж дивно! Панове адміністрація аеропорту, думайте про людей, і ми будемо вам вдячні! А щоб відчути наші незручності, то поносіть чемодани зі стоянки під дощем, вітром і снігом!", - написав Мирон Угрин.

Його підтримали інші львів'яни, теперішні і колишні.

"Нам декілька років тому за зупинку на 2 хв і висадку пасажирів - протокол і штраф", - написала Катерина Буяшова.

"Ментальність залишається совкова. Оцей постійно закритий під‘їзд і персонажі у формі - це реальна ганьба. Куди ж дивиться адміністрація з широкими усмішками на фото",- наголосив Юрій Римарський.

"Я два роки діставав директора аеропорту через те, що була перегороджена комунальна дорога. Шлагбауми забрали. Але бізнес є бізнес... Парковка належить відомому депутату від ЄС...бізнес на крові???", - зазначив Ігор Іванів.

Міжнародний аеропорт Львів хочуть приватизувати, - нардеп

Аеропорт Львова залетить у концесію у 2022 році

30 квітня розпочнуть дорогі авіарейси Франкфурт–Львів–Франкфурт

Львівський залізничний вокзал віддадуть у концесію

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів