30 квітня розпочнуть дорогі авіарейси Франкфурт–Львів–Франкфурт

12:26 26 березня 2021 р.

Фото до новини

30 квітня заплановане відкриття рейсу від Lufthansa за маршрутом Франкфурт – Львів – Франкфурт.

Про це інформує пресслужба ЛОДА, пише Dailylviv.

«Рейс – вельми очікуваний і перспективний, – зазначає генеральна директорка Міжнародного аеропорту імені Данила Галицького Тетяна Романовська. – Аеропорт м. Франкфурта є головним хабом авіакомпанії Lufthansa, яка пропонує пересадки з цього місця до багатьох країн світу, включаючи Америку та Азію».

Зі Львова рейси виконуватимуть чотири рази на тиждень: щопонеділка, середи, п’ятниці та неділі. З 1 червня літак курсуватиме в усі дні тижня, окрім суботи.

«В перспективі це авіасполучення дасть змогу розширити географію подорожей і, таким чином, збільшить туристичний потікв цілому. Відтак, Львівщина готова запропонувати різноманітний спектр туристичних послуг: від оздоровлення на бальнеологічних курортах до культурних та активних напрямів відпочинку. Сподіваємось на покращення ситуації, пов’язаної з пандемією COVID-19», – коментує Тарас Лозинський, заступник керівника управління туризму та курортів облдержадміністрації.

Згідно з інформацією на офіційному сайті авіакомпанії Lufthansa, вартість квитків економ-класу становить від 3501 грн до 8859 грн за подорож в одну сторону.

Квитки можна замовити за посиланням.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів