Почалися затримки поїздів через ракетну атаку Росії

09:24 10 лютого 2023 р.

Фото до новини

Через знеструмлення окремих ділянок 5 із 65 рейсів Укрзалізниці затримуються на 5 хвилин і більше, ще 3 поїзди - на понад пів години.

Про це інформує Укрзалазниця, пише Dailylviv.com.

"Пересаджуємо пасажирів рейсу №712/711 Київ - Краматорськ до спальних вагонів під резервним тепловозом, Інтерсіті+ №722 в напрямку Харкова доїде також під теплотягою. Зворотні відправлення з Краматорська та Харкова відповідно очікуються із затримкою, про яку повідомлятимемо додатково.

Ситуація на всіх вокзалах країни наразі контрольована, є резервне енергопостачання. Посадка та висадка в містах, де оголошено повітряну тривогу, продовжується підземними переходами",- йдеться в повідомленні.

За словами залізничників, на вокзалах України відкрито «Пункти незламності», а на найбільших – працюють «Фортеці незламності», де можна зігрітися безплатним чаєм, зарядити гаджети та знайти гарантований зв’язок. 

Укрзалізниця також нагадує, що пасажирів, які за форс-мажорних обставин, унаслідок обстрілів та тривог, не встигли на свої рейси, з тим же квитком посадять на наступний рейс аналогічного напрямку.

Екстрені вимкнення світла у трьох областях через загрозу ракетних ударів

Знищено 5 крилатих ракет Калібр та 5 ударних дронів Shahed

Росія здійснила пуски ракет. Повітряна тривога буде тривалою, - Марченко

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів