Зеленський оголосив про розгортання Пунктів незламності: що там буде (відео)

23:00 22 листопада 2022 р.

Фото до новини

Розгортаємо по всій країні й наш новий проєкт підтримки людей – «Пункти незламності». За підсумками цього дня, підготовлено вже понад чотири тисячі таких пунктів. Заплановано – ще більше.


Про це інформує Президент України Володимир Зеленський, пише Dailylviv.com.

"Якщо знову відбудуться масовані російські удари і якщо буде розуміння, що за години постачання електрики не відновити, то активується робота «Пунктів незламності». Там усі базові послуги: це електрика, мобільний зв’язок та інтернет, тепло, вода, аптечка. Абсолютно безплатно і цілодобово",- розповів Зеленський.

За його словами, Пункти працюватимуть обов’язково – при всіх обласних та районних адміністраціях, також при школах, будівлях ДСНС тощо.

"Уже працює спеціальний сайт – nezlamnist.gov.ua, – на якому розміщено мапу таких пунктів по всій країні. Вона постійно оновлюється. 

На сайті та в усіх «Пунктах незламності» можна буде дізнатись, де працює найближче АЗС, банківське відділення, аптека, магазин. 

Усі ми маємо бути готовими до будь-яких сценаріїв, враховуючи, які терористи воюють проти нашого народу і що вони намагаються зробити",- наголосив Зеленський.

Dailylviv.com наразі не вдалося зайти на сайт Пунктів незламності.

У ЛОВА розповіли, як у блекаут функціонуватимуть медичні заклади

ВООЗ: зима може вбити мільйони українців

Львівобленерго пояснило начальнику ЛОВА всі причини вимкнень електроенергії

Якщо світла у Львові не буде понад добу, школи перепрофілюють під пункти обігріву,- мерія

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів