Папський роздавач милостині відвідав Львів

08:33 10 березня 2022 р.

Фото до новини

Вчора у Львові з візитом перебував Папський роздавач милостині кардинал Конрад Краєвський. Він прибув до України, аби у тяжкі часи війни принести допомогу і благословення від Понтифіка.

Кардинал спільно з митрополитом і архієпископом Львівським РКЦ Мечиславом Мокшицьким, міським головою Львова Андрієм Садовим відвідали одну зі шкіл міста, яка стала прихистком для багатьох переселенців із різних куточків України, які через бойові дії втратили свій дім. Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

Кардинал Конрад Краєвський підкреслив, що Понтифік духовно розділяє біду українського народу, молитовно перебуває поруч з ним.

«Святіший Отець прагнув через нас, своїх посланців миру, передати благословення усім українцям, а також матеріальну допомогу. У Львові ми мали зустріч з Блаженнішим Святославом, а також Митрополитом Мечиславом. Ми домовилися звершити спільну міжконфесійну молитву за мир в Україні. Хочу висловити вдячність усім волонтерам польським, які допомагають зараз переселенцям, тим, хто відкриває свої оселі для біженців. Є така приказка: «Гість в дім, Бог в дім» - зараз вона діє. Особливо ж хочу сказати тим українцям, які залишилися в Україні: «Папа з Вами!»».

Спільно з міським головою Львова кардинал поспілкувався з переселенцями, які наразі мешкають у Львові. Мер Львова Андрій Садовий звернув увагу на те, що Львів став наразі тимчасовим домом для близько 200 тисяч переселенців.

Водночас міський голова Львова наголосив, що місто потребує підтримки від міжнародних організацій. Потрібно створити великі пункти для людей, які не хочуть виїздити за кордон, а хотіли б залишитися у Львові.

Сейм Польщі проголосував за закон про допомогу українським біженцям

За Україну воюватиме син радниці прем'єр-міністра Великобританії

Діти ВПО можуть отримати планові щеплення у львівських поліклініках

Арена Львів поселяє переселенців тимчасово і на довготривалий термін

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів