Ситуації і пригоди (cтор. 3255)

Фото для новини

09:47 30 вересня 2013 р.

23 тисячі мешканців Львівщини пішли з квартирної черги

Нещодавно Львівська ОДА поширила інформацію про те, що в області активно формується Єдиний державний реєстр громадян, які потребують поліпшення житлових умов і його вдалося вже заповнити на 75%. Займаються цим облдержадміністрація та регіональне управління Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву – на виконання відповідної постанови Кабміну України.

Ситуації

12:59 28 вересня 2013 р.

У Львівській національній академії мистецтв газовою сумішшю вибито 14 скел

28 вересня о 09:27 у Львові на вул. Кубійовича, 35 в приміщенні скловарної майстерні Львівської національної академії мистецтв, на третьому поверсі, внаслідок перекосу фази в електромережі стався хлопок газоповітряної суміші.

Ситуації

17:12 27 вересня 2013 р.

АЗС концерну "Галнафтогаз" заважає будівництву розв'язки на Науковій-Стрийській

«Земельна ділянка станом на сьогодні перебуває у власності ПАТ «Концерн Галнафтогаз» і оформлена власність на цю земельну ділянку перешкоджає будівництву дороги», - зазначила Гелена Пайонкевич, керівник юридичного управління ЛМР.

Ситуації

16:53 27 вересня 2013 р.

Замість сесій ЛМР проблеми Львова вирішуватимуть суди – Юрій Кужелюк

Міський голова Львова Андрій Садовий переконаний, що 17 ухвал, які він раніше ветував, знову прийняті в понеділок, 23 вересня, на сесії ЛМР з порушенням чинного законодавства. Депутат Львівської міської ради Юрій Кужелюк вважає, що замість сесій невдовзі всі львівські проблеми вирішуватимуть суди.

Ситуації