Львівська митниця зібрала на ремонт доріг ще 90 млн. гривень

16:28 2 листопада 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Голова облдержадміністрації Олег Синютка повідомив у понеділок: «Нам вдасться повністю завершити ремонт доріг Львів-Радехів-Луцьк та Сколе-Славське».

«За оперативними даними, у жовтні на Львівській митниці досягнуто перевиконання щомісячних планових митних надходжень на 180 млн грн. Половина цих коштів, тобто 90 млн грн, надійде на ремонт доріг державного значення в області. Про це на апаратній нараді 2 листопада розповів голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка», – поередали сьогодні, 2 листопада, «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОДА, де також поінформували:

Керманич області. зазначив: «Львівщина додаткового отримає 90 мільйонів гривень від перевиконання митних платежів. Відповідно за ці кошти нам вдасться повністю завершити ремонт доріг Львів-Радехів-Луцьк та Сколе-Славське».

Також, за словами, заступника голови ОДА Ірини Гримак, на сьогодні активно тривають ремонтні роботи автомобільній дорозі загального користування державного значення М-06 Київ – Чоп. «Підрядник розпочав роботи ще у середу, 28 жовтня, і станом на сьогодні вже відремонтовано чотири кілометри траси, де покладено вирівнюючий шар асфальтобетону», – додала Ірина Гримак.

Нагадаємо, що Львівщина вже отримала майже 60 млн грн від перевиконання загального обсягу митних платежів за вересень. Гроші скеровані на ремонт автомобільних доріг Львів-Радехів-Луцьк та Сколе-Славське». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів