Ситуації і пригоди (cтор. 3159)

Фото для новини

11:05 5 жовтня 2014 р.

У Львові повернулися на свої маршрути тролейбуси №2 і №20

Як повідомили в неділю «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, після успішного випробування облаштованої мережі на транспортному кільці Кульпарківська-Наукова, було прийнято рішення про відновлення роботи тролейбусних маршрутів № 2 та 20.

Ситуації

Фото для новини

21:45 3 жовтня 2014 р.

Президент України пішки пройшовся центральним проспектом Львова й роздавав там автографи (відео)

У Національному університеті імені Івана Франка живої і відвертої розмови з Петром Порошенком не вийшло – все обмежилося трьома запитаннями зі залу.

Ситуації

Фото для новини

18:45 3 жовтня 2014 р.

6 жовтня у Львові перекриють частину проспекту Червоної Калини

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, в понеділок для забезпечення виконання робіт із влаштування водопровідної мережі обмежать рух транспорту на ділянці проспекту Червоної Калини від вулиці Довженка до вулиці Чукаріна.

Ситуації

Фото для новини

18:05 3 жовтня 2014 р.

На Львівщині під охороною міліції – вже більше 20-ти шкіл і дитячих садочків (відео)

Як повідомили в п’ятницю у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, на даний час підрозділами ДСО у Львівській області охороняється вже більше 20-ти навчальних закладів.

Ситуації

Фото для новини

17:00 3 жовтня 2014 р.

4 жовтня польські експерти поділяться у Львові досвідом протидії тероризму

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, завтра в Інформаційно-практичному центрі безпеки міста – лекції Роберта Персони й Ґжеґожа Адамчика.

Ситуації

Фото для новини

16:48 3 жовтня 2014 р.

У Львівській міськраді нагадують про соціальні гарантії для учасників АТО та членів їх сімей

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, уже 887 сімей звернулось за звільненням учасників АТО, членів їхніх сімей та членів сімей загиблих під час участі в АТО від сплати за послуги з утримання будинків та прибудинкових територій, незалежно від форми власності житлового фонду (квартирної плати).

Ситуації

Фото для новини

16:22 3 жовтня 2014 р.

«Львівавтодору» й «Муніципальній дружині» дозволили складати протоколи про адмінправопорушення

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, рішенням виконкому ЛМР погоджено надати право складати протоколи про адміністративні правопорушення посадовцям ЛКП «Львівавтодор», «Муніципальної дружини» й КП «Адміністративно-технічне управління».

Ситуації

Фото для новини

16:00 3 жовтня 2014 р.

У Львівському облвійськкоматі роз'яснили питання соціального й правового захисту учасників АТО

Зокрема у ЛОВК відповіли в п’ятницю на запитання «Хто вважається учасником АТО?», «Який порядок надання відпусток учасникам АТО?», «Чи нараховуються учасникам АТО штрафні санкції та пеня за кредитними зобов’язаннями?», «Чи можуть звільнити учасника АТО з роботи?», «Яку суму одноразової грошової допомоги повинні виплатити після демобілізації?», «Якими пільгами користуються учасники АТО та члени його сім’ї?», «Які є пільги в учасників АТО у майбутньому?», «Якщо є важкі сімейні обставини, чи можуть учасники АТО отримати відпустку під час участі в АТО?».

Ситуації

Фото для новини

15:14 3 жовтня 2014 р.

Працівники «Львівобленерго» передали військовим необхідне їм на загальну суму понад 1 млн. грн

Як повідомили в п’ятницю у відділі корпоративних зв’язків комунального підприємства, зокрема його трудовий колектив придбав бронежилети на суму понад 500 тисяч грн, які передано Збройним силам.

Ситуації

Фото для новини

13:30 3 жовтня 2014 р.

У Львові теплі речі бійцям на передовій збирають також на головній пошті й «Шуварі» та в «Рукавичці» (відео)

Про це повідомив у п’ятницю активіст Громадського сектора Луганська й організатор та координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов.

Ситуації

Фото для новини

12:49 3 жовтня 2014 р.

Завтра у Львові збиратимуть теплі речі, ліки й кошти фронтовикам на передову та частуватимуть кулішем (відео)

Як повідомила в п’ятницю волонтер Любов Возняк, в суботу біля пам’ятника королю Данилу на площі Галицькій також проведуть мастер-клас із плетення маскувальної сітки.

Ситуації

Фото для новини

11:24 3 жовтня 2014 р.

У Львові вже відкрили для проїзду транспортне кільце на вулицях Кульпарківській і Науковій

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, рух тролейбусів №2 та №20 ще не відновлено, оскільки продовжують облаштовувати мережі.

Ситуації