Львівщина отримала з держбюджету на медицину та освіту 57,4 млн. гривень

11:34 3 березня 2016 р.

Фото до новини


Фото: kievvlast.com.ua

В облдержадміністрації запевнили: «Отримані кошти забезпечують виплату заробітної плати, придбання медикаментів і перев’язувальних засобів, продуктів харчування, оплату комунальних послуг та енергоносіїв, інших першочергових видатків загальноосвітніх навчальних закладів та установ охорони здоров’я області».

«Львівська область сьогодні отримала з державного бюджету черговий транш медичної та освітньої субвенцій у сумі 57,4 млн. гривень. Про це, як поінформували сьогодні, 3 березня, «Щоденний Львів» у прес-службі обласної державної адміністрації, їй повідомили у департаменті фінансів ЛОДА, де також запевнили:

«Отримані кошти забезпечують виплату заробітної плати, придбання медикаментів і перев’язувальних засобів, продуктів харчування, оплату комунальних послуг та енергоносіїв, інших першочергових видатків загальноосвітніх навчальних закладів та установ охорони здоров’я області. Загалом з початку року для загальноосвітніх навчальних закладів та установ охорони здоров’я надійшло субвенційних коштів у сумі 281,2 млн. гривень».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів