У Львові водіям пропонують перевірити якість пального

13:34 3 березня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба компанії «WOG»

Мобільні лабораторії компанії «WOG» на АЗС мережі у Львові 3 і 4 березня пропонуватимуть водіям експрес-дослідження пального, яке автолюбитель щойно придбав і залив в авто. Експертиза пального триває близько 10-20 хвилин, після чого водій отримає результат щодо якості бензину. Якщо він має зайвих пів години і бажання проїхатися до двох лабораторних пунктів.

Мобільна лабораторія досліджує в рамках експертизи параметри якості пального, що підлягають швидкому аналізу, а саме: фракційний склад, тиск насиченої пари, детонаційна стійкість (октанові числа), вміст антидетонаційних присадок МТБЕ, ЕТВЕ та спиртів, густина бензину. 3 та 4 березня дослідити у Львові якість придбаного пального можна буде на вулиці Городоцькій, 288 і вулиці Кузневича, 5. Час роботи лабораторій – з 9:00 до 18:00.

У «WOG» при цьому наголосили, що мета реалізація подібної ініціативи полягає у тому, аби кожен клієнт міг пересвідчитися у якості нафтопродуктів, що реалізовуються компанією на ринку України. У «WOG» додають, що Львів буде не єдиним містом, де водіям запропонують послугу експрес-дослідження бензину.

«Адреси та дати базування мобільних лабораторій на АЗК WOG в інших регіонах України будуть оприлюднені пізніше на офіційному сайті компанії», – зазначили організатори акції.

Про це розповіли інформаційній агенції «УНН» у компанії «WOG». Як повідомляли в «УНН», Держпродспоживслужба оприлюднила результати дослідження проб пального на вітчизняних АЗС.  Згідно з отриманими результатами, неякісне пальне виявили на автозаправках таких мереж АЗС, як «ОККО2, АЗС ТОВ «Оріон», АЗС ТОВ «24 Плюс», АЗС «Укрнафта», АЗС «БРСМ-Нафта2 та АЗС «Marshal». У «WOG» ще ні.

Ідея цієї компанії, на перший погляд, непогана, однак насторожують три обставини: 1) не кожен водій захоче чекати 20 хвилин на результати дослідження пального; 2) тим водіям, які все ж захочуть перевірити якість пального, потрібно буде їхати "на аналіз" на вулицю Городоцьку, 288 і вулицю Кузневича, 5, 3) два дні - замало, щоб гарантувати якісне пальне - треба зробити таку можливість експертизи постійною.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів