На вулиці Пекарській у Львові евакуювали 160 викладачів і студентів

09:30 3 березня 2016 р.

Фото до новини


Фото: vetuniver.lviv.ua

Приміщення навчального корпусу біолого-технологічного факультету Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Ґжицького вже провітрили.

2 березня о 09:50 у навчальному корпусі біолого-технологічного факультету Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Ґжицького вулиці Пекарській, 50 у Львові студенти почали масово скаржитись під час навчального процесу на їдкий запах невідомої речовини. Потерпілих немає.

На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова згідно з «Планом дій» в складі 12 осіб та чотирьох одмниць техніки. Місце події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб.

З приміщень корпусу було виведено 160 осіб викладацького складу та студентів (навчальний процес протягом дня продовжено в інших корпусах університету). Приміщення корпусу провітрено. Роботи завершено о 13:00. Причини події з’ясовуються.

Про це повідомили сьогодні, 3 березня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів