Ситуації і пригоди (cтор. 3132)

Фото для новини

13:10 21 листопада 2014 р.

На перехресті Виговського й Любінської у Львові привертатимуть увагу до дітей з кризових сімей

Як повідомили в п'ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, на перехресті вулиць Виговського та Любінської організують промо-акцію «День без добра – марний день».

Ситуації

Фото для новини

12:40 21 листопада 2014 р.

Волонтери вкотре передали львівським десантникам зібране їхніми земляками

Активіст Громадського сектора Луганська й організатор та координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов повідомив у п'ятницю, що військовим ремонтної роти 80-ї окремої аеромобільної бригади доставили теплі речі, зимову форму, засоби гігієни, продукти, сигарети, інструменти й багато іншого.

Ситуації

Фото для новини

09:55 21 листопада 2014 р.

24-26 листопада в Галицькому районі Львова частково припинять електропостачання

Як повідомили в п'ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у зв’язку з ремонтом ТП-832, 24-го з 10:00 до 17:00 не буде струму на вулицях Шептицьких, Ангеловича, Війтовича й Невського, а 25-26-го, через заміну КТП-296, – на Сянській, Мстислава Удатного, Лазневій, Підмурній, Веселій і Мулярській.

Ситуації

Фото для новини

22:30 20 листопада 2014 р.

На Львівщині триває підготовка новоствореної артилерійської бригади (відео)

Як повідомили в четвер в Управлінні преси та інформації Міністерства оборони України, на базі Міжнародного центру миротворчості та безпеки Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного триває підготовка воїнів новоствореної артилерійської бригади.

Ситуації

Фото для новини

22:10 20 листопада 2014 р.

Львівський обласний військкомат роз’яснив права й пільги військовослужбовців та соціальні гарантії їм

На сайті ЛОВК опубліковано в четвер «Інформаційний довідник норм законодавства України, які передбачають права, пільги та соціальні гарантії військовослужбовцям Збройних Сил України та членів їх сімей, в тому числі під час дії в державі особливого періоду».

Ситуації

Фото для новини

19:28 20 листопада 2014 р.

На Львівщині тривають профілактичні заходи «Номерний знак»

Як повідомили в четвер у прес-службі обласного управління ДАІ, правоохоронці нагадують, що, відповідно до Правил дорожнього руху, на механічних транспортних засобах (за винятком трамваїв та тролейбусів) і причепах у передбачених для цього місцях встановлюються номерні знаки відповідного зразка.

Ситуації

Фото для новини

16:40 20 листопада 2014 р.

Навчальні заклади й соціальні працівники Львова зібрали військовим речі першої необхідності

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, СЗШ №23, СЗШ №33, СЗШ №91, СЗШ №92 СЗШ №78, СЗШ №81 та вище професійне училище транспортних технологій та сервісу №63 закупили для воїнів медикаменти, термобілизну, теплі шкарпетки, взуття й побутові речі (ліхтарики, резервуари для води, інше).

Ситуації

Фото для новини

14:34 20 листопада 2014 р.

У Самборі на Львівщині вантажівка протаранила одразу п’ять автомобілів

Як повідомили в четвер у прес-службі обласного управління ДАІ, водій вантажівки на швидкості влетів у два припарковані легковики, а після цього – скоїв зіткнення із трьома зустрічними автомобілями.

Ситуації