У Львівській ОДА з’явилися ще дві вакансії

13:00 7 квітня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Фахівців запрошує на роботу департамент міжнародної технічної допомоги ЛОДА.

«Департамент міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва Львівської обласної державної адміністрації запрошує цілеспрямованих людей випробувати свої можливості та потенціал на державній службі», – повідомили сьогодні, 7 квітня, в прес-службі ЛОДА, де також розповіли подробиці:

У департаменті пропонують посади: заступника директора – начальника управління забезпечення та супроводження міжнародної технічної допомоги, а також начальника відділу промоції управління міжнародного співробітництва та євроінтеграції. У відборі можуть взяти участь особи, які є громадянами України, не досягли встановленого граничного віку перебування на державній службі (65 років), мають вищу освіту (освітньо-кваліфікаційний рівень спеціаліст, магістр) і загальний трудовий стаж роботи не менше п’яти років.

Не допускатимуться кандидати, щодо яких встановлені обмеження законами України «Про державну службу», «Про запобігання корупції» та «Про очищення влади». Всіх охочих просимо надсилати свої резюме на електронну адресу: work.lodadms@gmail.com. Телефони для довідок: 261-28-24, 261-30-46».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів