Ситуації і пригоди (cтор. 3127)

Фото для новини

15:52 1 грудня 2014 р.

Правоохоронці встановили особу, тіло якої знайшли поблизу Львова

Як повідомили в понеділок у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, насправді голова не була відокремлена від тіла, на яке натрапили на закинутій фермі поблизу села Сороки Львівські.

Ситуації

Фото для новини

15:30 1 грудня 2014 р.

Міський голова Львова запевняє, що місто вже готове до зими (відео)

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, за інформацією її відділу благоустрою управління інженерного господарства, для прибирання від снігу придбано сім нових піскорозкидувальних машин.

Ситуації

Фото для новини

14:02 1 грудня 2014 р.

З 1 грудня на Львівщині будуть обмежувати енергопостачання

29 листопада 2014 року ПАТ «Львівобленерго» у складі інших енергопостачальних компаній отримало розпорядження Державного підприємства НЕК «Укренерго» про запровадження з 07:00 год. 01 грудня 2014 року графіків обмежень до потужності та енергії в повному обсязі.

Ситуації

Фото для новини

12:42 1 грудня 2014 р.

На Львівщині потяг смертельно травмував двох жінок

Як повідомили в понеділок у підрозділі зі зв'язків із громадськістю УМВС України на Львівській залізниці, на перегоні Дубляни-Дрогобич машиніст застосував термінове гальмування у зв’язку із знаходженням на колії людей, які переходили у невстановленому місці, але наїзд не вдалося попередити.

Ситуації

Фото для новини

10:36 1 грудня 2014 р.

У Львові щомісячну грошову допомогу вже попросили 1,3 тисячі сімей, переміщених зі сходу України

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, до управління соціального захисту ЛМР звернулися за оформленням щомісячної грошової допомоги 1,3 тисячі сімей, які переміщуються з тимчасово окупованої території України та районів проведення АТО.

Ситуації

Фото для новини

11:45 30 листопада 2014 р.

ДАІ нагадує водіям Львівщини про особливості керування в зимовий період

У прес-службі обласного управління Державтоінспекції нагадують у неділю: «Саме зимою керманичам авто додають проблем негода, тумани, сніги та ожеледиця, які ускладнюють дорожній рух».

Ситуації

Фото для новини

11:28 30 листопада 2014 р.

Сьогодні у Львові біля пам’ятника Тарасові Шевченкові – благодійний ярмарок на підтримку військових

Як повідомила Громадська ініціатива «Допомога армії України», 30 листопада з 12.00 до 18.00 біля пам’ятника Тарасові Шевченку в центрі Львова буде проходити благодійний ярмарок на підтримку бійців у зоні АТО.

Ситуації

Фото для новини

11:18 30 листопада 2014 р.

Львівські волонтери передали вихованцям дитячого будинку взуття та одяг

Активіст громадської ініціативи «Допоможи фронту» Мар'яна Пристай повідомила вночі: «Була сьогодні у дитячому будинку. Завезла їм куплене Вами взуття. У діток море радості».

Ситуації

Фото для новини

11:00 30 листопада 2014 р.

Волонтери передали зібрану львів’янами допомогу бійцям батальйону «ОУН» на сході України

Активіст Громадського сектора Луганська й організатор та координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов повідомив уночі, що військовим доставили продукти, медикаменти, светри, куртки, устілки, шкарпетки, білизну й багато іншого.

Ситуації

Фото для новини

18:20 29 листопада 2014 р.

Волонтери передали допомогу від земляків і діаспори львівським прикордонникам, які зараз на Донеччині

Активіст Громадського сектора Луганська й організатор та координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов повідомив у суботу, що «зеленим беретам» доставили радіостанції, продукти, светри, куртки, устілки, шкарпетки, білизну й багато іншого.

Ситуації

Фото для новини

10:05 29 листопада 2014 р.

Сьогодні у Львові прощаються з полеглим на війні лейтенантом 3-го батальйону територіальної оборони

Як повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, сьогодні, 29 листопада, близько 12.00 на Полі почесних поховань № 76 Личаківського кладовища поховають командира протитанкового взводу 3-го батальйону територіальної оборони Львівщини – лейтенанта Ігоря Паня.

Ситуації