У Львівській школі-інтернаті №2 проведено учбову евакуацію

15:55 13 квітня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

Після успішної евакуації рятувальники провели бесіду, щодо дотримання основних правил пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності.

«Щоб навчити дітей діяти рішуче, не розгубитися у випадку виникнення надзвичайних ситуацій, 13 квітня у Львівській загальноосвітній школі-інтернат №2 Львівської міської ради відбувся «День цивільного захисту», – повідомили сьогодні, 13 квітня, в прес-службі Львівського обласного управління, де також поінформували:

«О 12:40 за сигналом сирени проведено учбову евакуацію особового складу школи.

Після успішної евакуації рятувальники провели бесіду, щодо дотримання основних правил пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності. Розповіли про основні причини виникнення пожеж у побуті, наголосили на правилах які дозволять уникнути можливої біди. 

На завершення працівником районного відділу Головного управління ДСНС України у Львівській області було проаналізовано якість проведення евакуації, де рятувальник відзначив належне почуття відповідальності учнів, а педагогам подякував за підготовку дітей до практичного використання набутих знань і навичок у реальному житті. 

Проведені заходи показали практичну готовність учнів та колективу школи злагоджено діяти за сигналами оповіщення при виникненні надзвичайних ситуацій».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів