Унаслідок ДТП травмовано інспектора Львівської патрульної поліції (відео, оновлено)

21:15 13 квітня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook»

Правоохоронця госпіталізовано з переломами ніг.

«13 квітня о 02:10 водій автомобіля «Ваз-21011» 1992 року народження, житель села Липівка в Миколаївському районі Львівської області на автодорозі Київ-Чоп, біля села Луб'яни в Миколаївському районі, не впорався з керуванням та скоїв наїзд на інспектора Львівської патрульної поліції 1994 року народження, жителя Львова, якого з переломами ніг доставлено до хірургічного відділення Миколаївської центральної районної лікарні. Про це повідомили сьогодні, 13 квітня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації. Натомість у Патрульній поліції Львова розповіли в середу:

«На автодорозі Київ-Чоп поблизу Миколаєва близько першої години ночі екіпаж патрульних помітив фуру на узбіччі. Поліцейські запитали у водія про те, що трапилося. З’ясувалося, що у вантажівки тріснуло колесо. Патрульними було прийнято рішення надати допомогу.

Через слабку видимість та туман інспектори встановили у зоні видимості авто, так щоб були чітко помітні для інших учасників дорожнього руху проблискові маячки. Були встановлені конуси та аварійний знак зупинки. Патрульні були одягнуті у світлоповертаючі жилети.

Один з поліцейських пішов надавати допомогу, а інший стежив за дорожньою обстановкою та скеровував ліхтариком і жезлом автомобілі в об‘їзд вантажівки. Раптом помітили автомобіль «ВАЗ 21011», який на великій швидкості рухався у напрямку Львова. На попередження регулювальника він не реагував.

Екіпаж та водій фури почали ховатися від неї. Інспектор намагався заховатися під причіп, однак не встиг. «ВАЗ» в‘їхав у вантажівку та наїхав на поліцейського. А тоді продовжив рух та зіткнувся з поліцейським автомобілем.

В автомобілі «ВАЗ 21011» було четверо осіб. Вони, за попередніми даними, могли перебувати у стані алкогольного сп‘яніння. У них взяли кров на експертизу. На місці працювали слідчі.

Потерпілого інспектора госпіталізували до лікарні у Миколаєві. За попередніми даними, у лейтенанта Ігоря Білоконя перелом зі зміщенням правої ноги, тріщина у лівій нозі, рвана рана ноги та потертості. Гіпс накладено на обидві кінцівки. Накладені шви на рвану рану з розірваним м‘язом. Усі автівки на арештмайданчику в Миколаєві. Працює слідство. Далі буде…».

Про це повідомили сьогодні, 13 квітня, на сторінці Патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook», де також опубліковано фото з місця події й травмованого правоохоронця.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів