Ситуації і пригоди (cтор. 3118)

Фото для новини

12:05 13 грудня 2014 р.

Волонтер закликає приносити до пам’ятника королю Данилу у Львові інструменти для ремонту техніки

Активіст громадської ініціативи «Допоможи фронту» Ігор Мазепа повідомив також, що мобілізовані ремонтники просять допомоги з теплими речима й комбінезонами, а також теплим взуттям.

Ситуації

Фото для новини

10:25 13 грудня 2014 р.

У Львові закрили до ранку 15 грудня для транспорту частину проспекту Свободи

У прес-службі ЛМР анонсували в п’ятницю «Щоденному Львову» закриття 13 грудня зі сьомої години ранку до 6-ї ранку 15 грудня частину проспекту Свободи на ділянці від вулиці Городоцької до вулиці Тиктора для поточного ремонту.

Ситуації

Фото для новини

20:08 12 грудня 2014 р.

У Золочеві на Львівщині вишколили 60 сержантів батальйону «Донбас», – комбат (відео)

Нардеп і командир батальйону «Донбас» Семен Семенченко повідомив у п’ятницю: «Я дуже вдячний громаді Золочева, волонтерам Львівської області. За ці два місяці вони хлопців оточили увагою й турботою, показали найкрасивіші куточки».

Ситуації

Фото для новини

18:20 12 грудня 2014 р.

Близько трьох десятків бійців батальйону «Донбас» посвятили на Львівщині в козаки

Сьогодні у військовій частині міста Золочів Львівської області під час випуску курсантів навчальної роти по підготовці військовослужбовців резервістів Навчального центру Національної Гвардії України відбулася посвята бійців батальйону «Донбас» у козаки.

Ситуації

Фото для новини

17:25 12 грудня 2014 р.

Завтра у Львові закриють до ранку 15 грудня для руху транспорту частину проспекту Свободи

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 13 грудня зі сьомої години ранку закриють для поточного ремонту до 6-ї ранку 15 грудня частину проспекту Свободи на ділянці від вулиці Городоцької до вулиці Тиктора.

Ситуації

Фото для новини

16:18 12 грудня 2014 р.

Повернення до Львова десантників 80-ї бригади очікують завтра – в другій половині дня

Як повідомили в п’ятницю повідомив у п’ятницю керівник Західного регіонального медіа-центру Міністерства оборони України Олександр Поронюк, наразі точної години прибуття бійців до Львова не відомо, бо виникли певні труднощі з їхнім поїздом.

Ситуації