Рятувальники у Жовкві на Львівщині отримали нове спорядження

14:52 22 квітня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

В обласному управлінні ДСНС запевнили: «Бойове спорядження буде використовуватись для ліквідації надзвичайних ситуацій та гасіння пожеж на території Жовківського району».

«21 квітня рятувальники ДПРП-48, підпорядкованого Державній пожежно-рятувальній частині №17 Жовкви, отримали нове бойове спорядження», – повідомили сьогодні, 22 квітня, у Львівському обласному управлінні ДСНС, де також опублікували фото з місця події й розповіли подробиці:

«Рава-Руська міська рада здійснила закупівлю та передачу майна в рамках виконання програми, щодо забезпечення пожежної та техногенної безпеки на 2016 рік.  Зокрема, рятувальники отримали 25 пожежних рукавів та дизель генератор марки FORTE.

Це бойове спорядження буде використовуватись для ліквідації надзвичайних ситуацій та гасіння пожеж на території Жовківського району. Рятувальники подякували представникам місцевої влади за ефективну співпрацю задля безпеки мешканців.

На території Жовківського району також розташовано багато пам’яток культурної спадщини, які потребують підвищеного протипожежного захисту. За таких умов надзвичайно важливим є покращення матеріально-технічної бази пожежно-рятувального підрозділу, адже це значно полегшить роботу рятувальників та зробить її більш ефективною».

Про це повідомили сьогодні, 22 квітня, на сторінці Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів