Ситуації і пригоди (cтор. 3077)

Фото для новини

14:48 5 лютого 2015 р.

У Львівській міськраді анонсували реконструкцію шляхопроводу на вулиці Городоцькій

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, затверджено проектно-кошторисну документацію на реконструкцію шляхопроводу на вулиці Городоцькій, 166, роботи планується виконати у 2015 році.

Ситуації

Фото для новини

12:24 5 лютого 2015 р.

Волонтери передали львівським десантникам і батальйону «Айдар» грубки та іншу допомогу

Організатор і координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов повідомив у четвер про те, що військовим 80-ї бригади та батальйону «Айдар» доставили грубки-«буржуйки», горіхове масло, теплі речі, зимові дуті чоботи, миючі засоби й трохи солодощів.

Ситуації

Фото для новини

11:32 5 лютого 2015 р.

Біля пам’ятника королю Данилу у Львові знову збиратимуть з 17.00 до 19.00 необхідне бійцям

Активіст громадської ініціативи «Допоможи фронту» Любов Возняк повідомила про те, що волонтери збиратимуть у четвер на площі Галицькій для військових на передовій.

Ситуації

Фото для новини

09:05 5 лютого 2015 р.

Водіїв просять не паркувати автомобілі в центрі Львова під час прощання з Андрієм Скрябіним

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у зв’язку з прощанням з лідером гурту «Скрябін» Андрієм Кузьменком, Львівська міська рада просить львів’ян та гостей міста не паркувати свої автомобілі у центральній частині Львова, зокрема, з порушенням правил дорожнього руху.

Ситуації

Фото для новини

09:00 5 лютого 2015 р.

У Львові під час прощання з десантником Сергієм Невеличуком перекриватимуть рух транспорту

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, сьогодні, 5 лютого, об 11.30 похоронна процесія вирушить пішою ходою з Гарнізонного храму св. ап. Петра та Павла до Личаківського цвинтаря, де поховають новітнього Героя.

Ситуації

Фото для новини

22:32 4 лютого 2015 р.

Волонтери вкотре передали бійцям на передовій допомогу, зібрану у Львові й Канаді

Організатор і координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов повідомив про те, що й кому доставили цього разу на Донбасі.

Ситуації

Фото для новини

18:32 4 лютого 2015 р.

Відтепер документи на отримання адміністративних послуг можна подавати в усіх районах Львова

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі міськради., з лютого місяця територіальні підрозділи Центру надання адміністративних послуг, розташовані в кожному районі міста, розпочали прийом всіх адміністративних послуг, суб’єктами надання яких є виконавчі органи ЛМР.

Ситуації

Фото для новини

17:48 4 лютого 2015 р.

ЛМР анонсувала реконструкцію в 2015 році чотирьох важливих міських магістралей Львова

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, її управлінням капітального будівництва заплановано капітально відремонтувати вулицю Мечнікова, розпочати реконструкцію вулиці Героїв УПА й відремонтувати вулицю Сихівську та проспект Червоної Калини.

Ситуації

Фото для новини

17:31 4 лютого 2015 р.

Музею історії медицини Галичини у Львові загрожує приватизація його приміщень

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 11 лютого Вищий спеціалізований суд з розгляду цивільних та кримінальних справ вирішуватиме долю історичного особняка на вулиці Кармелюка, 3.

Ситуації

Фото для новини

14:34 4 лютого 2015 р.

В обласному військкоматі Львівщини спростували інформацію ЗМІ про нібито «недійсні повістки»

У Львівському обласному військовому комісаріаті застереігають: «З Українською державою ведеться повноцінна масштабна інформаційна війна, тому вкрай важливо подавати виключно перевірену і достовірну інформацію».

Ситуації

Фото для новини

14:20 4 лютого 2015 р.

Сьогодні й завтра просять не паркуватися в центрі Львова – у зв’язку з прощанням з Андрієм Кузьменком

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, у зв’язку з прощанням з лідером гурту «Скрябін» Андрієм Кузьменком, ЛМР просить львів’ян та гостей міста не паркувати свої автомобілі у центральній частині Львова, зокрема, з порушенням правил дорожнього руху.

Ситуації

Фото для новини

14:10 4 лютого 2015 р.

В аеропорту «Львів» приземлилися 224 українських миротворців, які виконували завдання в ДР Конго

Як повідомили в середу в прес-службі Міноборони, до міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького прибув літак Місії ООН, який доставив 224 українських миротворців четвертої ротації 18-го окремого вертолітного загону Місії ООН зі стабілізації в Демократичній Республіці Конго.

Ситуації