Ситуації і пригоди (cтор. 3045)

Фото для новини

17:20 2 квітня 2015 р.

Патрулі Центру безпеки Львов відзвітували про свою участь у декількох десятках затримань

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, за два місяці патрулювальники Центру Безпеки Міста вже досягли перших результатів: запобігли та нейтралізували більше 20 бійок і надали домедичну допомогу 15 постраждалим.

Ситуації

Фото для новини

16:05 2 квітня 2015 р.

Через аварію потерпають без води 10 тисяч мешканців центральної частини Львова

Як повідомили в четвер у «Львівводоканалі», близько 10 тисяч людей залишилися сьогодні, 2 квітня, з 12:00 без водопостачання через аварію на водопроводі на вулиці Чайковського.

Ситуації

Фото для новини

15:47 2 квітня 2015 р.

У неділю у Львові перекриватимуть рух транспорту на маршруті пробігу на підтримку поранених бійців

У прес-службі ЛМР повідомили в четвер «Щоденному Львову»: «Цієї неділі, 5 квітня, о 15.00 у Львові відбудеться благодійний забіг «Сильні разом», який спрямований на збір коштів для потреб реабілітаційного відділення обласної клінічної психіатричної лікарні, де проходять реабілітацію учасники АТО».

Ситуації

Фото для новини

14:58 2 квітня 2015 р.

На схід України вирушив ще один загін правоохоронців Львівщини

У прес-службі обласного управління МВС повідомили в четвер: «Для виконання бойового завдання сьогодні, 2 квітня, у порядку ротації на схід України виїхали бійці зведеного загону працівників органів внутрішніх справ Львівщини».

Ситуації

Фото для новини

12:48 2 квітня 2015 р.

Бійці батальйону «Львів» передали продукти вихованцям будинку дитини в Краматорську

Як повідомили в четвер у прес-службі обласного управління МВС, правоохоронці зі Львова, які зараз несуть службу в Краматорську, взяли шефство над вихованцями будинку дитини «Антошка».

Ситуації

Фото для новини

11:27 2 квітня 2015 р.

Спроба самогубства жінки в Стрию на Львівщині завершилася втратою стопи й гомілки (оновлено)

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі управління МВС на Львівській залізниці, машиністом дизель-поїзда було застосовано екстрене гальмування, але попередити травмування на жаль не вдалося.

Ситуації

Фото для новини

10:15 2 квітня 2015 р.

Сьогодні о 17.00 у Львові відбудуться громадські слухання щодо тарифів на перевезення пасажирів

Як повідомили у четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, усіх охочих запрошують долучитись до громадського обговорення проекту рішення виконавчого комітету «Про встановлення тарифів на послуги з перевезення пасажирів у міському автомобільному транспорті», яке розпочнеться о 17.00 в актовому залі Личаківської районної адміністрації.

Ситуації

Фото для новини

20:42 1 квітня 2015 р.

Димінський збудував замок на захопленому озері. І хоче ще землі, – голова ТВМР (відео)

2 березня суди першої та апеляційної інстанції вилучили мисливські угіддя у Товариства військових мисливців та рибалок Західного регіону України, які розташовані на території Яворівського полігону. Відбулося це за позовом військової прокуратури та на прохання приватної охоронної фірми «Ірбіс». Вона охороняє тут своєрідне «Межигір’я», яке належить бізнесменові, почесному президентові ФК «Карпати» Петрові Димінському.

Ситуації

Фото для новини

20:13 1 квітня 2015 р.

Яворівські ліси від мешканців охороняє «Ірбіс» з автоматами, – боєць АТО

Мешканців села Верещиця Яворівського району попередили, що тепер, ідучи до лісу, вони мусять показати паспорт. Ліс біля їхнього села захопив бізнесмен, огородив колючим дротом і заборонив заходити на цю територію.

Ситуації