На звалищі неподалік Львова знову ліквідовували пожежу

09:10 28 червня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

На полігоні твердих побутових відходів зафіксовано постійні зміни досліджувального зсуву, який є потенційно небезпечним.

«За інформацією Львівського обласного управління ДСНС, 27 червня о 13:20 надійшло повідомлення про пожежу на території сміттєзвалища ЛКП «Збиранка»в селі Збиранка в Жовківському районі», – повідомили сьогодні, 28 червня, в департаменті з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації, де також розповіли подробиці:

«Вогнем знищено сміття на площі чотирьох квадратних метрів. Пожежу локалізовано о 15:00 та ліквідовано о 15:25 силами пожежного підрозділу Львівського обласного управління ДСНС та силами ЛКП «Збиранка» у складі дев’ятьох працівників і двох одиниць техніки (автоцистерна та асенізаційна машина ЛКП «Збиранка).

Згідно угоди між Національним університетом Львівська політехніка» та ЛКП «Збиранка», проводиться інженерно-геодезичний моніторинг за зсувом сміттезвалища, результати якого свідчать про постійні зміни досліджувального зсуву, який є потенційно небезпечним. До завершення моніторингу рекомендовано припинити будь які роботи на зазначеній території об’єкту.

25 червня, згідно рішення керівництва Львівського обласного управління ДСНС, пожежно-рятувальні підрозділи повернено до постійного місця дислокації та перебувають у черговому режимі. Ситуація на шосту годину ранку 28 червня контрольована».

Про це повідомили сьогодні, 28 червня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів