Ситуації і пригоди (cтор. 3033)

Фото для новини

09:55 22 квітня 2015 р.

На Львівщині досі не повернули водопостачання близько 13 тисячам споживачів

Як повідомили в середу в департаменті з питань цивільного захисту облдержадміністрації, 21 квітня у місті Бориславі водопостачання абонентів здійснювалося за рахунок накопичених резервів, з локальних водозаборів «Ріпне», «Валька» (самопливом) та сплановано підвезення води мешканцям в автоцистернах за графіком.

Ситуації

Фото для новини

09:37 22 квітня 2015 р.

На Львівщині закінчилася каліцтвом ще одна спроба розібрати вибуховий пристрій

Як повідомили в середу в департаменті з питань цивільного захисту облдержадміністрації, 21 квітня селі Словіта Золочівського району при розборці невідомого вибухового пристрою стався вибух.

Ситуації

Фото для новини

21:37 21 квітня 2015 р.

Мобілізовані вже завершили підготовку на Львівщині й вирушають до військових частин

Як повідомили у вівторок прес-службі Міноборони, у Навчальному центрі львівської Академії сухопутних військ завершилась чергова підготовка військовослужбовців, призваних під час другого етапу четвертої хвилі часткової мобілізації.

Ситуації

Фото для новини

20:10 21 квітня 2015 р.

Завтра львівським десантникам передадуть відремонтований самбірськими волонтерами БТР

Як повідомили у вівторок у прес-службі Львівської обласної організації партії «УДАР Віталія Кличка», в середу, 22 квітня, о 14.00, на вулиці Стрийській, 88 війсбковим повернуть відремонтованою вже четверту одиницю техніки, пошкоджену в Дебальцевому.

Ситуації

Фото для новини

18:15 21 квітня 2015 р.

Дорожники розпочали підготовчі роботи для ремонту шляхопроводу Львів-Мукачево

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, шляхопровід Львів-Мукачево повністю відремонтовано за кошти, виділені Кабінетом Міністрів України на дороги Карпатського Єврорегіону.

Ситуації

Фото для новини

17:52 21 квітня 2015 р.

Військовослужбовцям Львівського гарнізону вручили 64 ключі від багатоквартирного будинку

Як повідомили у вівторок у прес-службі Міноборони, третину помешкань у введеному вчора в експлуатацію 64-квартирному будинку розподілено між родинами учасників АТО, а також військовослужбовцями, які отримали важкі поранення в боях за незалежність України.

Ситуації

Фото для новини

17:43 21 квітня 2015 р.

Зі Львова вирушив у зону бойових дій на сході України ще один зведений загін правоохоронців

Як повідомили у вівторок у прес-службі облдержадміністрації,впродовж сорока п'яти днів двадцять працівників міліції Львівської залізниці виконуватимуть службово-бойові завдання з охорони громадського порядку та безпеки громадян.

Ситуації

Фото для новини

12:50 21 квітня 2015 р.

Сім соток землі на Куліша у Львові хочуть віддати фантомній МАФі

На вулиці Куліша,46-а у Львові 7 соток землі хочуть віддати занедбаній МАФі – малій архітектурній формі. Такий висновок випливає з ухвали Львівської міської ради, за яку 19 березня 2015 року на пленарному засіданні проголосували 69 депутатів. Документ заветував міський голова Львова Андрій Садовий.

Ситуації

Фото для новини

12:25 21 квітня 2015 р.

Поруч зі залізничним мостом на Львівщині натрапили на авіабомбу

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі УМВС України на Львівській залізниці, поблизу залізничного моста на перегоні «Ходорів-Журавно» знайшли вибухонебезпечний «сюрприз».

Ситуації

Фото для новини

12:05 21 квітня 2015 р.

На Львівщині травмовано вантажним потягом жінку

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі УМВС України на Львівській залізниці, машиністу вантажного поїзда №1462 не вдалося попередити наїзд на людину на перегоні Куткір-Красне.

Ситуації

Фото для новини

11:25 21 квітня 2015 р.

Сьогодні біля пам’ятника королю Данилу у Львові знову збиратимуть допомогу бійцям на передовій

Активіст громадської організації «Допоможи фронту» Любов Возняк розповіла про те, що зараз потребують фронтовики, а відтак – чекатимуть у вівторок, четвер та суботу волонтери на площі Галицькій.

Ситуації