На водоймах Львівщини загинули цього року 25 людей

17:40 4 липня 2016 р.

Фото до новини


Фото: mns.gov.ua

Наразі в нашому місті купатися можна лише в одному озері.

«З початку року на водоймах Львівщини загинуло уже 25 людей, тоді як у 2015 році на водоймах Львівщини загинуло 33 людини, зокрема – троє дітей (дві людини, одна з яких дитина, загинули у Львові)», – повідомили сьогодні, 4 липня, в прес-службі міськради, де також поінформували:

«Наразі купатись можна лише в одному озері міста. Аналіз випадків загибелі на воді свідчить, що основними причинами загибелі людей є купання у нетверезому стані, порушення правил поведінки під час перебування на воді, купання у невідведених для цього місцях та відсутність належного догляду за дітьми з боку батьків.

У квітні цього року управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР інформувало мешканців про підготовку місць масового відпочинку на водних об'єктах Львова. Хоча сезон вже розпочався, у Львові відпочивати можна лише на базі відпочинку «Винниківське озеро» ТзОВ «Краківський ринок» (отримали всі необхідні дозволи).

А на озері №3 ТзОВ «Колиба» і на озері Альбіни Савчук у селищі Брюховичі, ще немає відповідних дозволів, тож купатись там заборонено. Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР закликає мешканців бути обережними під час відпочинку і не нехтувати правилами поведінки на воді, адже це є запорукою безпеки і збереження життя».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів