У Львові закрито для транспорту вулицю Богданівську

12:20 5 липня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

У зв’язку з проведенням ремонтних робіт, міські автобусні маршрути №19 та №39 тимчасово змінюють свою схему руху.

«Роботи на вулиці Богданівській розпочато, вулиця вже перекрита для руху транспорту. Як повідомили в управлінні інженерного господарства, зараз проводяться підготовчі роботи», – поінформували сьогодні, 5 липня, в прес-службі міськради, де також розповіли подробиці:

«Відповідно до проекту, має бути виконаний весь комплекс робіт – заміна водопроводу, каналізації, облаштування проїжджої частини, хідників тощо. Виконати роботи по проїжджій частині планують цього року, роботи з благоустрою будуть продовжені наступного року.

У Личаківській районній адміністрації повідомили: «Роботи з проведення ремонтів вже розпочали.  Ми виставили усі необхідні інформаційні та дорожні знаки».

У зв’язку із проведенням ремонтних робіт на вулиці Богданівській, від вулиці Золочівської (залізничний міст) до вулиці Богданівської, 19 (авторинок «Кривчиці»), міські автобусні маршрути №19 та №39 тимчасово змінюють свою схему руху.

Автобусний маршрут №19 курсує такими вулицями: вулиця Богданівська – вулиця Старознесенська – вулиця Кордуби – вул Б. Хмельницького. Автобусний маршрут №39 тимчасово змінив кінцеву зупинку на перехресті вулиць Золочівської й Гайдучка».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів