Ситуації і пригоди (cтор. 3032)

Фото для новини

12:00 22 квітня 2015 р.

Львівська облдержадміністрація доручила перевірити скарги родичів полеглих бійців

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОДА, керівники військових частин повинні звірити списки військовослужбовців зі списками тих, хто отримав земельні ділянки під садівництво на Львівщині як учасник антитерористичної операції.

Ситуації

Фото для новини

11:25 22 квітня 2015 р.

33-річний мешканець Львівщини зазнав поранень унаслідок виготовлення саморобного вибухопакета

Як повідомили в середу в прес-службі обласного управління ДСНС, житель села Словіта в Золочівському районі отримав травми на своєму подвір’ї під час виготовлення саморобного вибухопакета.

Ситуації

Фото для новини

10:22 22 квітня 2015 р.

Львівські вибухотехніки встановили, що на вулиці Коперніка натрапили на муляж гранати

Як повідомили в середу в прес-службі обласного управління МВС, сьогодні близько 5.00 ранку львів’янка, проходячи вулицею Коперніка, виявила підозрілий предмет, про що повідомила на лінію 102.

Ситуації

Фото для новини

09:55 22 квітня 2015 р.

На Львівщині досі не повернули водопостачання близько 13 тисячам споживачів

Як повідомили в середу в департаменті з питань цивільного захисту облдержадміністрації, 21 квітня у місті Бориславі водопостачання абонентів здійснювалося за рахунок накопичених резервів, з локальних водозаборів «Ріпне», «Валька» (самопливом) та сплановано підвезення води мешканцям в автоцистернах за графіком.

Ситуації

Фото для новини

09:37 22 квітня 2015 р.

На Львівщині закінчилася каліцтвом ще одна спроба розібрати вибуховий пристрій

Як повідомили в середу в департаменті з питань цивільного захисту облдержадміністрації, 21 квітня селі Словіта Золочівського району при розборці невідомого вибухового пристрою стався вибух.

Ситуації

Фото для новини

21:37 21 квітня 2015 р.

Мобілізовані вже завершили підготовку на Львівщині й вирушають до військових частин

Як повідомили у вівторок прес-службі Міноборони, у Навчальному центрі львівської Академії сухопутних військ завершилась чергова підготовка військовослужбовців, призваних під час другого етапу четвертої хвилі часткової мобілізації.

Ситуації

Фото для новини

20:10 21 квітня 2015 р.

Завтра львівським десантникам передадуть відремонтований самбірськими волонтерами БТР

Як повідомили у вівторок у прес-службі Львівської обласної організації партії «УДАР Віталія Кличка», в середу, 22 квітня, о 14.00, на вулиці Стрийській, 88 війсбковим повернуть відремонтованою вже четверту одиницю техніки, пошкоджену в Дебальцевому.

Ситуації

Фото для новини

18:15 21 квітня 2015 р.

Дорожники розпочали підготовчі роботи для ремонту шляхопроводу Львів-Мукачево

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, шляхопровід Львів-Мукачево повністю відремонтовано за кошти, виділені Кабінетом Міністрів України на дороги Карпатського Єврорегіону.

Ситуації

Фото для новини

17:52 21 квітня 2015 р.

Військовослужбовцям Львівського гарнізону вручили 64 ключі від багатоквартирного будинку

Як повідомили у вівторок у прес-службі Міноборони, третину помешкань у введеному вчора в експлуатацію 64-квартирному будинку розподілено між родинами учасників АТО, а також військовослужбовцями, які отримали важкі поранення в боях за незалежність України.

Ситуації