Ситуації і пригоди (cтор. 2964)

Фото для новини

09:05 28 липня 2015 р.

На Львівщині жінка загинула під колесами тепловоза

27 липня о 13:52 на залізничному переїзді на вулиці Зеленій в місті Кам'янка-Бузька тепловоз (без вагонів), який рухався зі станції Добротвір на станцію Сапіжанка, здійснив наїзд на жінку віком близько 50 років, яка від отриманих травм померла на місці події.

Ситуації

Фото для новини

20:44 27 липня 2015 р.

У Львові не проінвентаризували захисні споруди цивільної оборони 13 підприємств

Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР звертає увагу на перелік підприємств (балансоутримувачів захисних споруд) Львова, які не організовують проведення технічної інвентаризації захисних споруд.

Ситуації

Фото для новини

15:04 27 липня 2015 р.

До початку опалювального сезону на Львівщині запрацює єдина система розрахунків за комунпослуги

За словами в.о. директора департаменту житлово-комунального господарства ОДА Назарія Романчука, триває розробка механізму, яка дозволить здійснювати моніторинг та аналіз стану розрахунків споживачів за комуналку, насамперед перед підприємствами тепло- та водопостачання.

Ситуації

Фото для новини

14:12 27 липня 2015 р.

Укрзалізниця додала 12 вагонів до львівських потягів

З метою надання всім пасажирам можливості зручно й недорого дістатися місць відпочинку та за дорученням очільника залізничної галузі Олександра Завгороднього залізничники додали 109 вагонів до поїздів у найбільш популярних напрямках – західному, південному та київському.

Ситуації