У Добротвірському водосховищі шукають потопельника

10:30 1 вересня 2016 р.

Фото до новини


Фото: zz.te.ua

У селі Старий Добротвір у Кам’янко-Бузькому районі втопився 49-річний чоловік.

«31 серпня о 04:54 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що на водосховищі Добротвірської ТЕС у селі Старий Добротвір у Кам’янко-Бузькому районі втопився чоловік 1967 року народження, житель села Волсвин у Сокальського району. Упродовж дня для пошукових робіт було залучено водолазів Львівської центральної рятувально-водолазної служби. Роботи припинено о 18.12– тіла не виявлено. 1 вересня з настанням світлої пори доби пошуки будуть продовжені», – повідомили сьогодні, 1 вересня, в прес-службі Львівського обласного управління ДСНС, де також закликають:

«Львівське обласне управління ДСНС України звертається до мешканців області бути вкрай обережними під час відпочинку на водоймах. Ні в якому разі не заходьте у воду в нетверезому стані. Розраховуйте свої сили та не запливайте далеко від берега.
Купайтеся тільки у спеціально відведених і обладнаних для цього місцях. Не влаштовуйте небезпечні ігри на воді та уникайте річок зі швидкою течією. Слідкуйте за розвагами дітей, дбайте про безпеку!».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів