У Гамаліївці ліквідовують пожежу торфу

11:10 1 вересня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівського обласного управління ДСНС

Залишається ліквідувати горіння торфу ще на 0,6 га.

«29 серпня у с. Гамаліївка у Пустомитівському районі виникло горіння торфу на площі 1,8 га. Впродовж дня 30 серпня горіння торфу ліквідовано на площі 0,06 га, на ранок 31 серпня залишалося горіння на площі 1,2 га, впродовж дня ліквідовано на площі 0,06 га, (на ранок 1 вересня залишилося 0,06 га). Гасіння продовжується», – повідомили сьогодні, 1 вересня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації. Натомість у прес-службі Львівського обласного управління ДСНС розповіли в четвер:
«Упродовж 31 серпня рятувальники продовжили ліквідацію пожежі торфу на площі 0,6 га. Нагадаємо, що горіння торфу на площі 1,8 га виникло 29 серпня в селі Гамаліївка в Пустомитівському районі.
Залишається ліквідувати горіння торфу ще на 0,6 га. До ліквідації пожежі залучили 48 рятувальників, три одиниці спецтехніки, пожежні насосні станції та трактор лісгоспу.
Львівськое обласне управління ДСНС України закликає населення бути обережним та не перебувати поряд з небезпечними місцями, адже торф'яні пожежі створюють небезпеку провалу в прогорілий ґрунт людей і техніки. Торф повільно прогорає на всю глибину залягання, яка може досягати шести-восьми і більше метрів. У цих ділянках після вигоряння зберігається висока температура, тому людина, провалившись, може загинути».


Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів