Ситуації і пригоди (cтор. 2909)

Фото для новини

19:36 13 жовтня 2015 р.

На Львівщині перевірили готовність дорожніх господарств до зими

Заступник голови ЛОДА Ірина Гримак запевнила: «З усієї техніки, якою володіють обстежені дорожні господарства, лише кілька одиниць несправні та потребують поточного ремонту, або заміни автомобільних шин».

Ситуації

Фото для новини

17:58 13 жовтня 2015 р.

Під туристичними успіхами Львова криються корупційні схеми в інших галузях, – кандидат (відео)

На західному кордоні з Україною стоять величезні інвестиції, які чекають на сприятливі умови. Вони можуть зайти до Львова через близькість до кордону та через ситуацію в країні. Їхня інвестиційна привабливість просто шалена. Проте вони ще не зайшли до нашого міста тільки через те, що їм тут чинять перешкоди.

Ситуації

Фото для новини

14:42 13 жовтня 2015 р.

Посадовці Пенсійного фонду отримують мільйони грн матеріальної допомоги, – чорнобилець (відео)

Чиновниця львівського відділення пенсійного фонду через суд змусила збільшити собі пенсію, врахувавши 36 тисяч гривень різних доплат. В той час, коли той же ж пенсійний фонд відмовляє «чорнобильцям» та інших категоріям населення у підвищенні пенсії за різними надуманими підставами.

Ситуації

Фото для новини

13:04 13 жовтня 2015 р.

Пенсійний фонд вимагає довідку, якої в природі бути не може, – ліквідатор катастрофи ЧАЕС

Шевченківський районний суд Львова визнав, що львів’янка Тетяна Солтан має право на пенсію – п’ять тисяч гривень щомісячно. Хоча Пенсійний фонд відмовив їй у цьому праві, призначивши мінімальну пенсію – 1447 грн. 56 коп. Для більшої пенсії працівники Пенсійного фонду вимагали довідку, яку не мали вимагати.

Ситуації