У Львівському полку НГУ звільнили строковиків

12:15 13 жовтня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Національної гвардії України

Представники Всеукраїнського об’єднання «Народні герої» нагородили національних гвардійців медалями «25 років незалежності України».

У 45-му Львівському полку Національної гвардії України відбулися урочисті заходи, присвячені звільненню в запас військовослужбовців, які відслужили встановлений термін строкової служби. Командир 45-го полку Національної гвардії України полковник Степан Логуш розпочав урочисту церемонію зі слів подяки: «Не можу не сказати доброго слова всім вам за те, що ви своєю сумлінною службою захищали свою Батьківщину, підтримували престиж Національної гвардії України, забезпечували спокій людей на вулицях міста Львова під час несення служби з охорони громадського порядку, віддано виконували обов’язки вартової та внутрішньої служби!».

Своєю чергою, зі словами подяки від військовослужбовців, які звільняються, виступив сержант Олексій Мовчан: «Дозвольте мені від імені військовослужбовців, які звільняються в запас щиро подякувати командуванню частини, офіцерам підрозділів за військову та життєву науку, яку отримали за час служби. Ми запевняємо Вас, що з гідністю і честю понесемо у цивільне життя звання військовослужбовця 45 полку Національної гвардії України».

Після урочистих промов було зачитано наказ командира частини  про заохочення особового складу, що підлягає звільненню, згідно якого кращим військовослужбовцям були присвоєні чергові військові звання «старший солдат», «сержант», «старший сержант» та заохочено грамотами. А представники Всеукраїнського об’єднання «Народні герої» нагородили військовослужбовців медалями «25 років незалежності України».

Про це повідомили сьогодні, 13 жовтня, в прес-службі Національної гвардії України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів