У Мостиському прикордонному загоні провели день відкритих дверей

13:20 13 жовтня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

До прикордонників завітали більше 150 школярів із чотирьох шкіл.

У Мостиському прикордонному загоні відбулися в четвер урочисті заходи з нагоди Дня захисника України. Окрім того прикордонники організували день відкритих дверей для школярів міста та району.

На урочистих зборах прикордонників їх привітали та нагородили кращих із них від імені керівництва відомства, регіонального управління та прикордонного загону. Також, аби привітати охоронців кордону, на зібрання прибули ветерани і представники місцевих органів влади, самоврядування та громадських організацій прикордоння.

Проте більш цікава «програма» чекала на дітлахів – більше 150 школярів із чотирьох шкіл району зголосились завітати до прикордонників. Діти мали можливість ознайомитися з усіма видами забезпечення військовослужбовців, як завжди найбільше школярів снувало попри зброю та прилади спостереження, могли посидіти в автомобілях та на квадроциклах прикордонної служби й відчути себе в ролі охоронця державних рубежів, передаючи «важливі» повідомлення по засобам наземного та супутникового зв’язку відомства.

Окрім польового уроку мужності, майбутні захисники держави мали змогу побачити своїми очима тренування та показовий виступ персоналу прикордонної мобільної застави та показ натренованості службових собак прикордонників. Особливо дітям сподобались дії службового спанієля «Снупі», який без особливих вагань вміло знайшов закладку із зброєю серед умовних речей подорожуючих. Хоч вівчарка «Вольт», яка двічі ловила настирного умовного порушника, більше була до вподоби саме хлопчакам.

Про це повідомили сьогодні, 13 жовтня, на сторінці Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фото з військової частини в Мостиськах.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів