Обстріли вздовж всієї лінії зіткнення в Донецькій та Луганській областях

19:36 24 лютого 2022 р.

Фото до новини

Тривають бої у всій південно-східній та центральній Україні.

За повідомленнями прес-центру #МВС України, пише  Dailylviv.com, тривають бої у всій південно-східній та центральній Україні. Відбувається запеклий бій біля Чорнобиля. Російські окупанти пробують проривати нашу оборону, намагаються прорватися всередину нашої країни. На цей час зафіксовано 392 обстріли у всій країні. Знищено 6 мостів: по 2 - у Чернігівській і Херсонській областях, по 1 - у Київській та Донецькій областях. 

А за повідомленням Операції об'єднаних сил станом на 18.00 з боку збройних сил РФ тривають обстріли вздовж всієї лінії зіткнення в Донецькій та Луганській областях: "У районі населеного пункту Піщевик спроба прориву російських окупаційних військ завершилася невдачею. Ворог відступив з втратами. Українські військовослужбовці знищили 4 танки противника. Населений пункт Щастя перебуває під контролем наших захисників. Об’єднані сил впевнено утримують власні позиції та дають гідну відсіч загарбникам. Зберігайте спокій та вірте в українських захисників".

Чорнобильська зона відчуження та ЧАЕС взяті під контроль армією РФ, повідомили в Офісі Президента та Уряді.

Російські війська, які атакували Україну, взяли оперативну паузу та здійснюють перегрупування сил, але позиційні бої тривають практично по всій країні поблизу кордону з Російською Федерацією та Білоруссю. Про це заявив радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк на брифінгу в Офісі голови держави.

Росія завдала понад 30 ударів ракетами Калібр, РСЗО, авіацією та артилерією, – Генштаб ЗСУ (відео)

Україну обстрілюють балістичними ракетами з території Білорусі

Російські диверсанти намагаються проникнути в силові підрозділи або органи влади

Колону російських танків знищено біля Глухова

У полон здався розвідувальний взвод з Росії

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів