Наслідки ракетних ударів по авіаремонтному заводу у Львові: ситуація на кордоні

12:49 19 березня 2022 р.

Фото до новини

Віцепрезидент Перемишля Боґуслав Сьвєжи на конференції в суботу, 19 березня, повідомив, що помічається зменшення числа біженців з України, які приїжджають до цього міста.

Про це інформує Польське радіо, пише Dailylviv.com.

За його словами, місцева влада була підготовлена до зростання потоку біженців із Західної України. «Ми не знали, як поведуться біженці після вчорашніх вибухів, що відбулися у Львові (після влучення в районі авіаремонтного заводу російських ракет, запущених з акваторії Чорного моря). Але бачимо, що це не викликало особливої тривоги, а насправді, мабуть, жодної, тому що маємо зменшення, а не збільшення кількості біженців», – сказав віцеголова Перемишля Боґуслав Сьвєжи.

Чиновник додав, що всі по той бік кордону зберегли відносний спокій. За його словами, з українського боку великих черг немає і, насправді, прикородонний контроль відбувається безперебійно.

За словами віцепрезидента Перемишля, насправді у місті помічається спокій. «Вокзал досить порожній. Постійно відбувається рух углиб Польщі. Ситуація досить спокійна і контрольована», – підкреслив Боґуслав Сьвєжи.

Він також зазначив, що в разі появи будь-якої нервозності у Західній Україні, зросте потік людей, які приїжджають до Польщі.

У п’ятницю, 18 березня, до Перемишля прибули 4400 біженців. 5300 осіб виїхало з міста углиб Польщі. 

Біженці: прикордонна служба Польщі назвала точну кількість

У Львові вже немає місць у готелях, хостелах та вільних квартир

У Рава-Руській затримали майора МНС, який працював на Москву

Пасажиропотік на західному кордоні суттєво зменшився: де немає черг, - Держприкордонслужба

Львівщина є гуманітарним кордором в Європу, - голова ЛОВА

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів