Наслідки крижаної стихії у Львові: що постраждало найбільше

11:22 12 грудня 2022 р.

Фото до новини

Через складні погодні умови, які були вчора, у Львові зафіксовано падіння 128 дерев, відтак пошкоджено 15 машин, виявлено 54 пориви на електромережі ЛКП “Львівсвітло”.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

Як повідомила Ірина Маруняк, заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства, через складні погодні умови, які були вчора, у Львові зафіксовано падіння 128 дерев, відтак пошкоджено 15 машин, виявлено 54 пориви на електромережі ЛКП “Львівсвітло”, через обледеніння контактної мережі трамваї і тролейбуси не курсують. Комунальні служби працювали вчора вдень і вночі над ліквідацією наслідків негоди, сьогодні роботи продовжуються.

«За оперативною інформацією керівників комунальних відділів районів, у Львові впало 128 дерев – це за вчорашній день і сьогоднішній ранок. 118 дерев вже розкрижено і забрано з доріг. Сьогодні до обіду плануємо завершити розкрижовувати всі дерева і будемо їх вивозити.

Через падіння дерев і великих гілок 15 машин пошкоджено. В основному ці машини стояли в дворах, пошкодження незначні.

Через обледеніння контактної мережі електротранспорт досі не курсує. Відтак додатково на рейси випустили 24 автобуси – це 12 автобусів від АТП-1, і 12 від приватних перевізників. В основному підсилюємо рейси, які дотичні до трамвайних маршрутів №8, 6, 2.

Станом на зараз також маємо 54 пориви на мережах ЛКП “Львівсвітло”. 29 поривів ліквідовано вчора. Ремонтні бригади працювали вдень і вночі. 25 пошкоджень зараз в роботі. Працює 2 бригади.

Також вночі і зранку працювало 62 одиниці техніки – це піскорозкидувачі, тракторці, мотоблоки. Використано 335 м3 піскосуміші і 64 т солі.

Зараз активно працюють двірники. До роботи залучено 1247 осіб. Вони посипають тротуари, зупинки, а також будуть їх чистити», - розповіла Ірина Маруняк, заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства.

На Львівщині без електроенергії 25 населених пунктів повністю та 57 - частково

У Львові зранку не курсують трамваї й тролейбуси

Упало 119 дерев, пошкоджено 10 автівок, трамваї і тролейбуси не ходять: наслідки стихії у Львові

Як у Львові попадали дерева на автомобілі і вулиці (фото)

Стихійне лихо у Львові: впало 18 дерев, ускладнено рух автотранспорту

У Львові через налипання брил мокрого снігу на електромережах не курсують трамваї і тролейбуси

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів