На всіх дорогах країни мають демонтувати дорожні знаки: агресору вказівник до пекла

16:05 26 лютого 2022 р.

Фото до новини

Укравтодор закликає усі шляхові організації, територіальні громади, органи місцевого самоврядування негайно розпочати демонтаж дорожніх знаків поблизу.

Про це Укравтодор повідомив у ФБ, пише Dailylviv.com: "Демонтовуємо дорожні знаки на усіх дорогах країни. Пріоритет #1 — вказівні знаки, назви населених пунктів. У ворога жалюгідний зв‘язок, вони не орієнтуються на місцевості. Давайте допоможемо їм потрапити прямісінько у пекло".

Укравтодор забезпечує управління дорогами державного значення і спрямовує трафік в обхід небезпечних ділянок та формує коридори для евакуації. 

Державне агентство автомобільних доріг України забезпечило блок-пости на підходах до Києва. Вони надійно укріплені. За необхідності, дорожники збільшать мережу блок-постів.

"Наші зусилля зараз спрямовані на допомогу мирному населенню. Жінки, діти, літні та хворі люди першочергово потребують безпечного шляху до укриттів. Наша команда розробляє маршрути в обхід місць, де тривають бої та обстріли, та скеровуємо транспорт цивільних подалі від небезпеки", - сказав Олександр Кубраков, міністр інфраструктури України. 

Водночас Укравтодор вживає заходів для блокування руху ворога. Дорожники обстежують та знищують мітки на інфраструктурі, які залишають загарбники: "Ми закликаємо громадян допомогти нам: замазувати смолою, брудом, засипати землею позначки, які використовують диверсанти. Про кожну мітку, наголошуємо, потрібно повідомляти поліцію на гарячу лінію 102. Також можна скористатися чат-ботом кібероліції: @ukraine_avanger_bot".

На виїздах у Львів працюють блокпости (відео)

Невесело починається війна: Росія безповоротно втратила вже 3741 військового

БУДЬТЕ ВЫ ПРОКЛЯТЫ, ТВАРИ!!! – реакція голови Держприкордонслужби на підтримку Білоруссю російського вторгнення

Під'їзди до Львова та області блокуватимуть протитанковими їжаками

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів