Прикордонники запустили чат-бота для тих, хто перетинає кордон

16:52 11 серпня 2020 р.

Фото до новини

Опрацювавши десятки тисяч дзвінків на телефон служби «Довіра», фахівці у сфері комунікацій Держприкордонслужби виокремили найчастіші запитання та акумулювали відповіді на них у діалогових ланцюжках віртуального робота.

Про це інформує Держприкордонслужба, пише DailyLviv.

Епідемічна ситуація в країні постійно змінюється, тож Уряд змушений повсякчас вносити зміни до правил перетинання кодонів, переліків карантинних обмежень, гармонізувати протиепідемічні заходи зі схожими у сусідніх країнах. Цілком закономірно, що кожна наступна зміна провокує нову хвилю попиту на інформацію та роз’яснення.

Новим кроком Державної прикордонної служби України у вирішенні питання доступу громадян до актуальної інформації стосовно правил перетинання державного кордону в умовах чергових карантинних обмежень став запуск на офіційному веб-сайті ДПСУ кнопки чат-бота. Опрацювавши десятки тисяч дзвінків на телефон служби «Довіра», фахівці у сфері комунікацій виокремили найчастіші запитання та акумулювали відповіді на них у діалогових ланцюжках віртуального робота.

Лише за минулий місяць оператори гарячої лінії Держприкордонслужби опрацювали майже 30 тисяч телефонних дзвінків. 90% із них стосувалися питань, пов’язаних із перетинанням державного кордону в умовах карантину.

Звертаємо Вашу увагу, що наразі чат-бот працює у тестовому режимі, тож якщо Вам не вдалося отримати відповідь на Ваше запитання – сповістіть нас про це, прокоментувавши Вашу ситуацію просто під цією публікацією – у полі «розмістити коментар». Ваша небайдужість допоможе нам зробити чат-бот досконалішим.

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів